35a

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΜΙΑΣ & Β/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

 

35ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

            Οι εγγραφές στα Δημοτικά Σχολεία γίνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν σήμερα, από την 2η Μαΐου μέχρι και την 18η Μαΐου 2018.

            Στην Α΄ τάξη για το επόμενο σχολικό έτος 2018 – 2019, εγγράφονται υποχρεωτικά παιδιά και των δύο φύλων που γεννήθηκαν από 1η Ιανουαρίου 2012 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2012 και κατοικούν στην περιοχή ευθύνης του σχολείου.

            Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι τα εξής:

  1. Αίτηση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα. (Συμπληρώνεται στο σχολείο από τον έναν γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα)
  2. Δελτίο ταυτότητας και των δύο γονέων (απλή επίδειξη)
  3. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού ή καρτέλας εμβολίων ή ιατρικής βεβαίωσης. (Θα πρέπει να έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα για την ηλικία του παιδιού εμβόλια)
  4. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμός Δ.Ε.Η. ή τηλεφώνου, μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας, κ.λπ.)
  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. (Παραλαμβάνεται από το σχολείο, συμπληρώνεται από παιδίατρο και κατατίθεται στο σχολείο ως τις 30/9/2018)
  6. Πιστοποιητικό γεννήσεως (Το έχει ήδη το σχολείο)
  7. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου. (Θα σταλεί από το Νηπιαγωγείο στο σχολείο)
  8. Γνωμάτευση ΚΕΔΔΥ ή Παιδαγωγικού Κέντρου (αν υπάρχει)

Οι εγγραφές θα γίνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

                Πάτρα  Απρίλιος 2018

            Ο Διευθυντής του Σχολείου

               Δημήτριος Τάσιος

    Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

   Σε λίγο φτάνουν τα Χριστούγεννα και η σκέψη μας πλανιέται στις φτωχές οικογένειες που βρίσκονται δίπλα μας κι αγωνιούν προκειμένου να βρουν λίγο ψωμί για να ξεγελάσουν την πείνα τους. Γνωρίζοντας πως οι οικονομικές συγκυρίες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους μας, θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να προσφέρει  ο καθένας που έχει τη δυνατότητα αυτή, προκειμένου να ενισχυθούν οι οικογένειες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους βιοτικές ανάγκες. Το σχολείο μας, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης,  καταβάλλει προσπάθεια να στηρίξει τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες μαθητών μας. Μέχρι και τις 23/12/2016 θα δεχόμαστε τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, κονσερβοποιημένο γάλα,  αλεύρι, ζάχαρη  κ.λ.π.) προκειμένου να δοθούν  για τον παραπάνω αναφερόμενο σκοπό . Παρακαλούμε  τους γονείς που νομίζουν ότι μπορούν να βοηθηθούν από τη συγκεκριμένη μας αυτή προσπάθεια, η οποία θα διακατέχεται από απόλυτη εχεμύθεια, να επικοινωνήσουν με τον  Δ/ντή του Σχολεί.

   Πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Η Γέννηση του Κυρίου ας μας οδηγήσει όλους σε μια χρονιά συνεργασίας, ειρήνης, ευαισθησίας και δημιουργίας.                                                                                                                                               

«ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ »    και   « ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2017»

  

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ        ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   ΚΟΜΠΟΧΟΛΗΣ    

7           

C01023

Το σχολείο μας δίπλα  στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών

με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»

floga

Το σχολείο μας  θα συμμετάσχει σε μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (ώρα 10.00), ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Τμήμα Πάτρας σε συνεργασία με τα Τμήματα Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Στόχος της εκδήλωσης, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος,  είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο στα παιδιά, η διάδοση του μηνύματος της  «ΦΛΟΓΑΣ», η γνωστοποίηση του έργου της και η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυσή του, αλλά και  η έμπρακτη  άσκηση των μαθητών, μελλοντικών πολιτών, στην εθελοντική προσφορά.

Μαθητές του σχολείου μας παρέα με μαθητές κι άλλων Δημοτικών Σχολείων από όλη την Αχαΐα θα στείλουν μηνύματα Αγάπης και Ελπίδας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Οι μαθητές μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους θα στήσουν πάγκο στον οποίο θα πωλούν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ» για την ενίσχυση των Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Παράλληλα, θα παρουσιάσουν δρώμενα με διάφορα μηνύματα. Η όλη εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από την Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων.