Βιωματικά Σεμινάρια για την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών στο πλαίσιο πολιτιστικών προγραμμάτων για το Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο στο Εργαστήριο Υπολογιστών του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών
Το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο της 9ης Περιφέρειας Α/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας, διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια για τη δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών στο Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο, στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτιστικών προγραμμάτων. Τα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν πρακτική κατάρτιση στο σύνολο των απαιτούμενων τεχνικών γνώσεων αλλά και καθοδήγηση σε εκπαιδευτικά ζητήματα υλοποίησης ενός πολιτιστικού προγράμματος για το ραδιόφωνο, διαδικασιών δόμησης του περιεχομένου των εκπομπών, ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Θα διεξαχθούν τη Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 5.30 μ.μ., στο Εργαστήριο Υπολογιστών του 35ου Δ. Σχ. Πατρών για μία ομάδα εκπαιδευτικών και τη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 5.30 μ.μ., στον ίδιο χώρο για μία δεύτερη ομάδα εκπαιδευτικών.
Και οι δύο ομάδες θα καταλήξουν σε συνθετικό εργαστήριο παραγωγής εκπομπής τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 5.30 μ.μ., ομοίως στο εργαστήριο υπολογιστών του 35ου Δ. Σχ. Πατρών.
Επιμορφωτές Σεμιναρίων θα είναι: Βαλμάς Θεοφάνης , Μπακόπουλος Νικόλαος, Πελεκούδα Πολυξένη, Κουφού Ανδρεάννα.